Tervetuloa yrittäjäksi

Tervetuloa yrittäjäksi

Haluaisitko liittyä Lähin Pizza -yrittäjien alati kasvavaan joukkoon?

Onko yrittäjyyden kipinä iskenyt sinuun, mutta yrittäjyyteen liittyvät riskit kauhistuttavat sinua? Haluaisitko mahdollisuuden vaikuttaa tulotasoosi omalla työpanoksellasi?

Me Lähin Pizza -ketjussa kutsumme sinut tutustumaan tiimiimme ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä alati kasvavaan joukkoomme. Lähin Pizza -ketjun franchising-yrittäjänä saat käyttöösi testatun ja toimivan liikeidean, minkä ansiosta riskit eivät ole niin suuret kuin ketjuihin kuulumattomilla yrittäjillä. Tutkimusten mukaan 30 prosenttia itsenäisistä yrityksestä on viiden vuoden kuluttua perustamisesta vielä toiminnassa – franchising-yrittäjistä jopa 95 prosenttia (lähde: Suomen Franchising-Yhdistys Ry). Lähin Pizza -ketjun tarjoama vahva taustatuki mahdollistaa sen, ettet jää koskaan yksin ongelmiesi kanssa. Valttinamme suurempiin ketjuihin nähden on liittymisen helppous ja edullisuus.

Lähin Pizza -ketjun franchising-yrittäjänä saat meiltä apua liiketoimintasi käynnistämiseen ja kehittämiseen liittyvissä asioissa. Pääset tutustumaan ketjumme toimintatapoihin ja tuotteisiin sekä hyödyntämään markkinointimateriaaliamme, kuten tunnettuja sinivalkoisia tunnuksiamme. Tarjoamme sinulle myös koulutuksen ja jatkuvan tuen yrittäjyyden polulla. Franchising-yrittäjänä sinulla on mahdollisuus tehdä omalla työpanoksellasi hyvääkin tulosta.


Testaa, olisiko sinusta Lähin Pizza -yrittäjäksi

1. Onko terveydentilasi hyvä? Kyllä
Ei

2. Ovatko talousasiasi kunnossa? Kyllä
Ei

3. Oletko ulospäin suuntautunut? Kyllä
Ei

4. Oletko noin 25–35-vuotias? Kyllä
Ei

5. Oletko ahkera sekä motivoitunut työskentelemään pitkäjänteisesti? Kyllä
Ei

Mikäli vastasit kyllä vähintään neljään kysymykseen, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme. Sinulla on kaikki edellytykset ryhtyä Lähin Pizza -ketjun franchising-yrittäjäksi. Ota reippaasti yhteyttä Jouniin ja kysy lisää toiminnastamme.

Jouni Kakko, puh. +358 40 589 3456, sähköposti: jounikakko (at) gmail.com